Over LinkedIn Scan

Een goed profiel op LinkedIn is essentieel om je goed te kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. Of je op zoek bent naar een vaste baan of een mooie freelance opdracht, het begint vaak op LinkedIn. De afgelopen 10 jaar hebben wij veel cursussen en workshops gegeven aan verschillende organisaties, werkzoekenden en ZZP'ers. Onze ervaring was dat niet iedere deelnemer zijn of haar profiel daarna goed op orde kreeg. Gebrek aan tijd was daarbij een belangrijke reden. Dat moest anders kunnen!

Daarom hebben wij LinkedIn Scan ontwikkeld. Je upload je cv,  geeft aan waar en hoe je gevonden en gezien wilt worden en binnen 72 uur beschik je over een uitstekend profiel! Wil je daarnaast ook dat je cv gemoderniseerd wordt? Ook deze service biedt LinkedIn-Scan. Dus vergroot je kansen en bestel direct!

Raymond Lemmers "Een LinkedIn profiel gemaakt door ervaren recruiters zorgt dat je opvalt in de massa"

Ik werk als meer dan 12 jaar als recruiter voor verschillende organisaties. Samen met mijn ervaren team weten wij hoe er naar jouw profiel wordt gekeken. Waarom wordt juist jouw profiel eruit gekozen om mee in gesprek te gaan? Wij kunnen je helpen om je nog professioneler te presenteren op de arbeidsmarkt. Als je daarnaast ook nog je cv door ons laat moderniseren ben je er helemaal klaar voor.