Over LinkedIn Scan

Een goed profiel op LinkedIn is essentieel om je goed te presenteren op de arbeidsmarkt. Of je op zoek bent naar een vaste baan of een mooie opdracht het begint vaak op LinkedIn. De afgelopen 10 jaar hebben wij veel cursussen & workshops gegeven aan verschillende organisaties en personen. Onze ervaring was dat niet iedere deelnemer zijn of haar profiel daarna goed op orde kreeg. Gebrek aan tijd was daarbij een belangrijke reden. Dat moest anders kunnen!

Daarom hebben wij LinkedIn Scan bedacht. Je upload je cv,  geeft aan waar en hoe je gevonden en gezien wilt worden en binnen 72 uur beschik je over een uitstekend profiel! Wil je daarnaast ook dat je cv gemoderniseerd wordt? Ook deze service biedt LinkedIn-Scan. Dus vergroot je kansen en bestel direct!

Raymond Lemmers LinkedIn Tips van een ervaren recruiter

Ik werk als meer dan 12 jaar als recruiter voor verschillende organisaties. Ons team weet daarom hoe er naar jouw profiel wordt gekeken. Waarom wordt juist jouw profiel eruit gekozen om mee in gesprek te gaan? Wij weten de tips en tricks en passen dat toe om je nog professioneler te presenteren op de arbeidsmarkt! Als je daarnaast ook nog je cv door ons laat moderniseren ben je er helemaal klaar voor.